skolan snart!


" face to day " 

hejsan! :) Sitter och väntar på att min meega tröga mamma ska sminka klart sig!? Jah vakna för en halvtimma sen och har redan hunnit klart allt! hon har haft en massa tid på sig.. ;) 
Men ja, efter skolan ska jag hem (måste sluta tidigare) för att mamma och jag ska på trav med en av våra grannar. Så vi får väl hoppas på en stor vinst! ;) 
Men dock kommer bloggningen inte gå så väl.. bra :) 

vi hörs iallafall!!

@ mat

ska sätta mig och äta nu! Hjälpte pappa att laga mat och så så nu ska vi äta :)

Var ju i färnäs ett tag och träffade Hampus, Simon och Adam med Sandra :) lagomt kul, ägde ut dem på pingis "enligt mina regler" men ja, skit samma vi hade allmänt kul helt änkelt! (y) ♥

bloggar sen

Fysik...

Hej, sitter i fysik salen och har fysik.. Vi håller på kollar på nå filmer in teknik, suger"

Jaja, efter skolan ska jag till färnäs med Sandra lite, eller de beror på, för jag ska förbi farmor oxå (får se vad jag hinner) Jaja hej med er så länge ;)


Godmorgon!

på er allasammans..
Jag ska till skolan i dag :) är lite krasslig i halsen än men det ska nog ändå gå bra! 
Igår förljde jag Mammi till ridbanan och kollade på när hon red. Sen var jag ute ganska mycket, för annars får jag jätte lätt lunginflamation, och de vill jag inte! 

Igår va det väldigt fint väder här! Solen sken jätte varmt mellan 14-18  sen blev det lite kyligare! Och jag såg massa blåsippor och vitsippor inne i skogen när jag var ute och gick med hästen stort plus! hoppas verkligen de inte kommer nån förbaskad snö nu! 

men vi hörs sen efter skolan, eller i skola, hejsvejs! 



min lilla bäbis! ♥

23 april.


Bild från helgen*

Hejsan! :) 
Hemma från skolan i dag för jag måste alltid vara hemma "en frisk dag" säger mamma min.. :p
Har iallafall nyss bakat Havre kakor.. Fyfan va äckligt de smaka!! jag spydde nästan.. Aldrig mer, vem gillar sånna kakor egentiligen? o.o 
jaja, jag ska ivarje fall till stallet snart och rida på min lille häst. Jag om molly ska ut en vända i skogen och rida lite hit som dit. Ska ta med kakorna dit också, antar att socker rottan molly kommer älska dem.. men var vet jag ^^ 
hej med er så länge så hörs vi!

tiilllbaka!

tjosan hej! 
nu är jag till baka och kommerblogga igen :) eller ja, så mycket jag kan och orkar efter som jag nu håller i två bloggar eller en och en halv åt minstonde jag och Agnes bloggar tillsammans! :) 

Jag har inte glömt er, nej de går inte. Så jag kommer blogga så mycket som jag kan åter igen... skit samma vi hörs! pusshej!



RSS 2.0