Kolla statistiken

Oj va statistiken går upp när jag bloggar åt Emelie. Det är jag som har gjort de oseriösa inläggen som ni kanske fattat ;)

Kanske ska börja blogga åt henne ibland, så hon får värsta många läsare ;)

// Mimmi


Min bror ❤


Eer


Emelieeeee

Hahhahhaa jag skoja, det var cp-jag som gjorde inläggen igår. Jag skäms bara lite över min klädstil ibland "/

Ville bara skriva det, kyss och smek jag gillar sexlek! Thihihi

Men jag tror faktiskt jag har hittat klänningen, eller det står mellan dessa två


MIMMIIII

Hahahahahahaha Mimmi har tyvärr bloggrapat mig Dom senaste 2 in läggen... Haha Cp-mimmi


Glömde!

Opus glömde dessa skor


Skolavslutnings klänningar

Lite bilder på klänningar och skor jah funderar på att ha på skolavslutningen :)

Och den rosa har min mamma sytt åt mig som jag ska ha på balen i nian :D
Så fin ❤

Puss


Dansa, pausa osv.

Har cp spanska nu (hata)


så trött!


en trött häst och en trött häst ägare.. fan jag orkar inte resa mig. åh hörs sen

Undervunderbar helg med Flican! ♥

Hej, hela helgen har tillbringats med felicia. Vi har haft jätte roligt som vanligt, har typ tränings verk efter att skratta.. 

Fredags; kom felicia till mig vid halv 8 typ.. Så då drog vi ner till badet och tog första doppet för i år. Fett skönt vare ibland, men också jätte kallt. Sen så var vi vakna as länge och typ ja låg  och snacka. 

Lördag; vakna vi väl typ vid 12 eller jag vakna vid 12 felicia vakna väl typ vi 9 eller nå?! hon ringde och väkte mig.. Hon lät mig inte sova ut. 
Sen åkte vi ner på stan och jag shoppa lite kläder och solbrillor sen bada vi med lillan och sen åkte vi på kvällen oh bada i gen! :) och så klart kolla vi på esc! Loreen fan va bra att hon tog hem segern! Stooolt svenk! ♥


Men nu har fellan åkt hem och ja är ensam och ska snart till mamma och jag har köpt en jätte gullig sak till henne :D 


love you snigging!


mihihihi


HAHAHAHA så fin! 


oomg.. 


tjo!


yeah men! 





love you babe!

jag kan inte ens stå, utan din luft i mina lungor..

Felicia, och Emma.. Jag vill bara säga till er att ni är dom bästaste vännerna man kan ha! Även om vi bråkar om en choklad bit eller typ om vad som hällst. Så vill jag att ni ska veta att ni gör sommar ängenfyllda med blommor. Havets vågor vackra. För mig är ni Perfekta och de är allt jag vill ha, er vid min sida jag älskar er! ♥




åååååh mina fina tjejoor! ♥

Facebook sak, mina f-vänner vet.

Jesper Johansson Snäll och rolig klass kompis, bra och i bland dålig humor! Men ditt humör är alltid på topp ;)

Lovisa Abrahamsson Ingen jag känner direkt. Men vekrar vara en snäll tjej, som verkligen är super söt! 

Olivia Jemth En otroligt vacker tjej som är hur jäkla snäll som hälst. Vi var bästa vänner från 4-6 och sen skilldes vi åt ganska mycket i mitten av 6an, men du står mig nära ändå! Du är verkligen under bar Olivia! älskar dig ♥

Jonna Liv En rolig tjej, som jag var ganska mycket med förr, fast när vi börja 7an tappa vi kontakten eller vi typ lärde känna varandra sommaren 2011 och sen så inpå hösten så tappa vi kontakten, saknar dig sötnos!

Simone Andersson En jätte rolig och snygg tjej, som jag verkligen vill lära känna bättre! 

Stella Ottosson-Lassis En jätte rolig och fin tjej, som jag har roligt med oftast! Vi har samma intresse ~hästar, och jag har kört en av hennes hästar Porla! :) Och stella är en fantastiskt underbar liten söt stell! ♥

Sofia Hedberg vi kännde varandra väl förr! Men typ inte nu :P Du är en jätte fin och som jag minnsde rolig tjej! Skulle verkligen vilja vara lika nära vänner som förr! ♥

( FORTSÄTTER SEN )

i gonna start a fight, and i gonna keep the end of the time

looken idag! :d



haha, såhär ser jag iallafal ut idag.. Nice, fast ne?! Jaja.. ska väl spela lite mer gitarr medans man väntar in farmor som kommer om en halv timma! :)

"oh my son"


men godmorgon!

som rubriken talar "godmorgon". Vaknade alltså ganska precis, och nu ska jag äta lite frukost sen fixa mig. Börjar kl. 10.40 värsta chill!♥ Älskar måndagar, fast ja inte när jag är jätte trött då. 

Men iallafall, efter skolan ska jag rida men Molly, hon ska ha sin lilla Wilma o jag min Geisli. Vi ska ner och bada med hästarna, hoppas de är varmt i vattnet eller nå. Kommer ta med kameran så att jag ska knäppa kort så jag uppgraderar mer sen! :) jaja, vi hörs väl senare då! Pusspuss



ah, stor bild?

totale awesome


yeahman!



Ett foto jag nyss tog, och som jag precis redigerat. Har verkligen jätte tråkigt men jag ska väl snart hoppa i säng och sova lite.. först ska jag äta lite käk pusshejlevepastej

avslutar med ett "godnatt inlägg"

denna dag har vart underbar. Inget som förväntat, hoppat med min underbara häst och de gick bra.. Haft de jätte bra i rättvik med Mamma och Arne och så klart finaste tjejen Torlane! Aweesooome day

Så nu ska jag kila ner i sängen.. Så jag orkar med imorgon,  2 tränings pass och att vara ridlärare.. Men jag ser fram emot morgon dagen jätte mycket! Ska bli vekligen jätte kul! 
Godnatt på er! :D



"fake persiiiing"

Min dag, med nära och kära!

Hejsan!
Kom precis hem efter en låång promenad med hunden! Var ute och gick i ca. 1 timma eller något likanande :) Vekligen skönt, indra sprang ner till vattnet och badade också.. hon tyckte de var jätte skönt! (tror jag?)

Idag har jag iallafall ängnat tiden åt mig och djur. I morse åkte jag mamma till rättvik.. För att se när Torlane blev körd, Idag sprang hon verkligen jätte bra och hon hade fina steg. 
Jag bara längtar att komma ut på tävlings banorna med henne! Hihi, om typ 3 år? x')
Men men, efter de så åkte jag hem, käka lite snodde med mig Geisli och red till paddocken/dressyrbana/kalla de vad du vill. Vi hoppade, ca. 80 och de gick jätte bra. Hade ett par lindor på han på fram bena och de kändes mycket bättre för mig och för han. Säkrare så att de blir mindre skada om de skulle bli någon. 

Ja, men de var kort/mellan/lågnt fattat vad jag gjort i dag! :D tjao..



truuueee


soooo fucking true!

motive#


awesome pic from yester day. 

Hej, ska snart gå och lägga mig.. Alla är fan osociala och jag har ingen ting att vara vaken för.. allt på tv suger å hela dagen har vart säääämst!



komplicerat liv...


men sjukt snygga killar kan ju inte mer än vara ute efter 6.. 
sen ser man inte dom dom vill dela med sig av kärlek.. 
vad väljer man?

azzo jäkla myt?

FÅR SÅ JÄKLA ONT i ryggen av att sitta här vid denna data. åh är så trött också men jag orkar inte lägga mig, för innnan måste jag bädda om sängen -.-'
ja tjao hej

Hejhej!

Sitter och väntar på att kemin ska börja, det känns som typ jag har vart i skolan i 1000 år eller nå!
Vill bara hem och äta muffinsss! ;)
Jaja Felicia ska följa mig hem iallafall och kommer nog sova hos miig också (à)


omg




#felliiiciia!

hejsan hej! 
sitter här o softar med felicia och snart ska jag till stallet snart och felicia ska åka hem. Imorgon ska jag vara med Emma och Felicia hemma hos mig och ja.. vi får se vad vi ska göra! :) 



AHAHAHHAHAHAHA snygg? - ohjaaa puss hej

upanddown


En bild från nån timma sen. 

Hej allesammans. Har nyss kommigt hem från TB. De var as bra mamma var jätte duktig att sjunga. Och jag stog och tog betalt för dom som kom in. Jag tjänade 300 kr. på de sooft! 
Jaja, jag ska väl gå och lägga mig i sängen lite och kolla på film :) Så vi får säga godnatt! 

beautiful heaven

bjussar på en vacker bild!

Fixa mig lite nu! :D

Nu ska jag gå och göra mig klar. Snart kommer Mamma och hämtar mig och skjutsar mit till amanda sen ska vi till åka till TB!!! omg längtar :') 
så ja...kanske...bloggar när jag kommer hem :) hej svejs! 

NY design! tryck F5 om du inte ser :D 


men snygga ;d

Transformers

hejhopp! Sitter vid skrivbordet nu och kollar lite tunt på datorn och tven, kollar på Transformers, åh jag älskar den filmen. För robotarna är så söta :') Och Magan Fox är så jäkla snygg och killen som är med ser ganska bra ut med ;) 
men ska väl typ lägga mig i sängen för jag får skit ont i ryggen av att sitta upp. Men ja, ni får ha de så bra och sov gott! Imorgon ska jag på TB och kolla när mama spelar :) Kul! jaja, godnatt! ♥

its gonna be ok.

-
han frågade mig om jag ser hur vacker solen är. 
Och jag svarade, vart är spegeln?

RSS 2.0